back to group site
Josephine Toader Cristina Bresdahl
 kunstner maler

 

Jeg er 21 år og har tegnet siden jeg kan huske. Jeg er halv dansk og halv rumænsk og begge mine forældre har opmuntret mig til at udtrykke mig kreativt.

For 2 år siden har jeg rejst rundt på Bali og landet har givet mig fred, energi og inspiration. Jeg har fundet koraller, forskellige sten og muslingeskaller på stranden, som jeg har malet og lavet smykker ud af. Naturen og menneskene påvirker min teknik og udtryksform og jeg har nydt at være i et autentisk og kunstnerisk miljø.

Mine billeder er tegnet med blyant, tusch og akvarel. Jeg har også prøvet andre teknikker som collager og tryk. At udtrykke mig kreativt er en stor del af min hverdag og det som jeg finder ro i. Temaerne i min kunst er som regel menneskers forskellige sindsstemninger og den historie som deres ansigter fortæller.

Formen på mine billeder er hovedsageligt små, detaljerede og autentiske. Mine mål er: - at beskueren stopper op og får sat gang i fantasien og drømmene, - at skabe en dialog mellem mennesker i forskellige aldre og med forskellig kulturel baggrund, - at min kunst kommer ud til alle, der ønsker at se en ung kvindes bud på, hvordan verden også kan anskues og få et indblik i de mange sindsstemninger et menneske kan indeholde alt efter humør, årstid, om solen skinner, det regner osv.Min kunst og min inspiration afspejler sig i det sted jeg er i livet og jeg viser derfor min kreativitet på forskellig vis.
Email: jtbre@hotmail.com
Mobil: 28 71 41 91
Mobile Pay (min søsters): 31 14 52 94